Instrukcja GMP/GHP - Czyszczenie, mycie i dezynfekcja dzież
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Czyszczenie, mycie i dezynfekcja dzież
INS156 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Rozmrażanie, mycie i dezynfekcja lodówki
INS161 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Rozmrażanie, mycie i dezynfekcja urządzeń chłodniczych i zamrażarek
INS215 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie higieny otoczenia piekarni
INS217 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Czyszczenie, mycie i dezynfekcja dzież są kluczowymi procedurami w przemyśle spożywczym, szczególnie tam, gdzie są one wykorzystywane do produkcji żywności. Dbając o jego regularne czyszczenie, można zapewnić bezpieczeństwo i jakość produkowanej żywności oraz spełniać wymagania stawiane przez normy higieniczne i sanitarno-epidemiologiczne. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: