Instrukcja GMP/GHP - Mycie, czyszczenie i dezynfekcja maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Higiena na stanowisku pracy - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
INS224 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Mycie i dezynfekcja pomieszczeń magazynowych zakładu - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
INS406 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie surowców i materiałów pomocniczych do ciastkarni, cukierni i lodziarni oraz sposób ich magazynowania
INS305 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Transport wyrobów gotowych - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
INS225 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie porządku, czystości i higieny w cukierni
INS405 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Mycie, czyszczenie i dezynfekcja maszyn, urządzeń i sprzętu produkcyjnego w cukierni, ciastkarni, lodziarnia są kluczowymi procedurami mającymi na celu zapewnienie wysokich standardów higieny, bezpieczeństwa żywności oraz jakości produktów. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: