Instrukcja GMP/GHP - Bezpieczeństwo wody i lodu w produkcji
INS174 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Kontrolowanie zdrowia pracowników
INS176 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Oznakowanie, magazynowanie oraz używanie substancji toksycznych
INS175 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Pomiar temperatury surowca mięsnego
INS178 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Postępowanie z odpadami rybnymi
INS172 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przejęcie surowca mięsnego
INS179 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie dostaw surowców i materiałów pomocniczych, półproduktów, opakowań
INS177 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie surowca rybnego
INS180 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości powierzchni mających kontakt z żywnością
INS173 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |