Instrukcja GMP/GHP - Mycie i dezynfekcja rąk
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Higiena osobista pracowników
INS153 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Higieniczne korzystanie z WC
INS103 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Mycie i odkażanie rąk oraz pomieszczenia toalet
INS171 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Mycie i dezynfekcja rąk są podstawowymi czynnościami higienicznymi, które mają ogromne znaczenie w zapobieganiu rozprzestrzeniania się chorób i zakażeń. Prawidłowe mycie i dezynfekcja rąk są szczególnie ważne w miejscach takich jak szpitale, kuchnie, zakłady produkcji żywności, ale również w codziennym życiu każdego człowieka. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: