Instrukcja GMP/GHP - Kontrolowanie zdrowia pracowników
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Bezpieczeństwo wody i lodu w produkcji
INS174 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Oznakowanie, magazynowanie oraz używanie substancji toksycznych
INS175 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Pomiar temperatury surowca mięsnego
INS178 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Postępowanie z odpadami rybnymi
INS172 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przejęcie surowca mięsnego
INS179 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie dostaw surowców i materiałów pomocniczych, półproduktów, opakowań
INS177 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie surowca rybnego
INS180 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości powierzchni mających kontakt z żywnością
INS173 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Kontrolowanie zdrowia pracowników to nie tylko kwestia przestrzegania przepisów prawa pracy, ale przede wszystkim troski o dobro pracowników oraz efektywność działalności firmy. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: