Instrukcja GMP/GHP - Zaopatrzenie zakładu w wodę
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Konserwacja maszyn i urządzeń
INS154 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Postępowanie w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami
INS160 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
INS357 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości rampy
INS404 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami
INS162 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Zaopatrzenie zakładu w wodę to kluczowy element jego funkcjonowania, niezależnie od branży czy rodzaju działalności. Woda jest niezbędna do wielu procesów produkcyjnych, chłodzenia maszyn, utrzymania higieny oraz zapewnienia odpowiednich warunków dla pracowników. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: