Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości rampy
30,00zł
30,00zł
Instrukcja GMP/GHP - Konserwacja maszyn i urządzeń
INS154 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Postępowanie w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami
INS160 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Przyjęcie urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
INS357 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Usuwanie śmieci, odpadów i ścieków
INS159 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Utrzymanie czystości rampy
INS404 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami
INS162 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. | ||
Instrukcja GMP/GHP - Zaopatrzenie zakładu w wodę
INS157 |
30,00zł | 2-3 dni | szt. |
Utrzymanie czystości rampy jest kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa pracy, efektywności operacyjnej oraz zapobiegania kontaminacji produktów, zwłaszcza w miejscach takich jak magazyny, zakłady produkcyjne i centra logistyczne. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.
Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).
Parametry techniczne: