„Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy – typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym”
70,00zł
70,00zł
„Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy – typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym” Bogdan Rączkowski
Podczas szkolenia wstępnego pracownicy są instruowani na temat przestrzegania zasad higieny osobistej, zasad prawidłowego przechowywania, manipulowania żywnością oraz procedur czyszczenia i dezynfekcji sprzętu i powierzchni pracy. Ponadto, przekazywane są informacje na temat identyfikacji i eliminacji potencjalnych zagrożeń związanych z kontaminacją żywności, w tym zanieczyszczeń biologicznych, chemicznych i fizycznych.
Książka została przygotowana jako narzędzie pomocnicze do organizacji szkoleń dla nowo zatrudnionych pracowników na określonych stanowiskach pracy. Zawiera szczegółowy opis przeprowadzania instruktażu na danym stanowisku oraz analizę typowych zagrożeń związanych z pracą na sześciu różnych stanowiskach w przemyśle spożywczym:
Parametry techniczne: