„Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy – typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym”

Cena netto:

    70,00zł

Cena brutto: 73,50zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: BIS102

„Szkolenie wstępne. Instruktaż stanowiskowy – typowe zagrożenia dla stanowisk pracy w przemyśle spożywczym” Bogdan Rączkowski

Podczas szkolenia wstępnego pracownicy są instruowani na temat przestrzegania zasad higieny osobistej, zasad prawidłowego przechowywania, manipulowania żywnością oraz procedur czyszczenia i dezynfekcji sprzętu i powierzchni pracy. Ponadto, przekazywane są informacje na temat identyfikacji i eliminacji potencjalnych zagrożeń związanych z kontaminacją żywności, w tym zanieczyszczeń biologicznych, chemicznych i fizycznych.

Książka została przygotowana jako narzędzie pomocnicze do organizacji szkoleń dla nowo zatrudnionych pracowników na określonych stanowiskach pracy. Zawiera szczegółowy opis przeprowadzania instruktażu na danym stanowisku oraz analizę typowych zagrożeń związanych z pracą na sześciu różnych stanowiskach w przemyśle spożywczym:

  • Cukiernik.
  • Kelner - barman.
  • Kucharz.
  • Masarz.
  • Piekarz.
  • Pomoc kuchenna.

Parametry techniczne:

  • Symbol: BIS102.
  • Objętość: 194 str.
  • Format: A5.
  • Wydanie: 2005.
  • ISBN: 83-74262-32-X
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt