Książka „Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny”

Cena netto:

    90,00zł

Cena brutto: 94,50zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: HAC770

Książka „Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny” mgr inż. Marek R. Zadernowski

Zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, przedsiębiorstwa mają obowiązek wprowadzenia systemów GMP, GHP i HACCP. Skuteczne i prawidłowe działanie tych systemów wymaga ich ciągłego monitorowania, weryfikacji i doskonalenia. Audyty wewnętrzne są jednym z narzędzi służących realizacji tych celów.

Książka prezentuje metody przeprowadzania audytów wewnętrznych w firmach spożywczych, niezależnie od ich wielkości i charakterystyki. Przedstawia temat audytów w sposób zrozumiały i dostosowany do realiów zakładów spożywczych. W praktycznych przykładach prezentują różnorodne narzędzia i metody, które można wykorzystać do utrzymania, rozwijania i ciągłego doskonalenia wprowadzonych systemów. Dzięki nim systemy te mogą być stosowane zarówno w dużych zakładach przemysłowych, jak i małych lokalach gastronomicznych.

Parametry techniczne:

  • Symbol: HAC770.
  • Objętość: 80 str.
  • Format: A4.
  • Wydanie: 2004.
  • ISBN: 83-71879-12-1.
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt