Instrukcja GMP/GHP - Mycie i dezynfekcja pomieszczeń magazynowych wytwórni żywności

Cena netto:

    30,00zł

Cena brutto: 36,90zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: INS166

30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.
30,00zł 2-3 dni szt.

Mycie i dezynfekcja pomieszczeń magazynowych wytwórni żywności są kluczowymi elementami zapewnienia bezpieczeństwa żywności oraz utrzymania wysokich standardów higienicznych. Właściwe procedury i regularne przeprowadzanie tych działań pomagają zapobiegać zanieczyszczeniom mikrobiologicznym, chemicznym oraz fizycznym, które mogą wpłynąć na jakość i bezpieczeństwo produktów spożywczych. Instrukcje zostały stworzone zgodnie z najnowszymi przepisami przez doświadczonych audytorów HACCP i specjalistów z dziedziny sanitarno-epidemiologicznej. Dostępne są w formie estetycznych tablic w formacie A4. Obustronne pokrycie folią gwarantuje długotrwałe użytkowanie oraz wysoką odporność na wilgoć i zabrudzenia.

Każdy podmiot działający na rynku w zakresie produkcji lub obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) jest obowiązany przestrzegać w zakładach zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz dobrej praktyki higienicznej (GHP).

Parametry techniczne:

  • Symbol: INS166.
  • Format: A4 plansza.
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt