Książka „Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia”
130,00zł
130,00zł
„Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia” Agnieszka Budzyńska
Wszystkie firmy działające w branży produkcji i handlu żywnością są zobowiązane do wprowadzenia i przestrzegania zasad systemu HACCP, który ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności.
Opracowanie przygotowane jest przez doświadczonego technologa, który jest przewodniczącym zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej. Materiał zawiera wzorcowe procedury, instrukcje oraz formularze do rejestracji danych, niezbędne przy tworzeniu firmowego systemu HACCP.
Ten zestaw procedur i instrukcji został również wykorzystany w innej publikacji tej samej autorki, „Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni”. W tym przypadku, poszczególne procedury i instrukcje zostały przypisane do każdego etapu procesu technologicznego, aby eliminować zagrożenia pojawiające się na danym etapie.
Parametry techniczne: