Książka „Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia”

Cena netto:

    130,00zł

Cena brutto: 136,50zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: HAC836

„Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów – piekarnia” Agnieszka Budzyńska

Wszystkie firmy działające w branży produkcji i handlu żywnością są zobowiązane do wprowadzenia i przestrzegania zasad systemu HACCP, który ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności.

Opracowanie przygotowane jest przez doświadczonego technologa, który jest przewodniczącym zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej. Materiał zawiera wzorcowe procedury, instrukcje oraz formularze do rejestracji danych, niezbędne przy tworzeniu firmowego systemu HACCP.

Ten zestaw procedur i instrukcji został również wykorzystany w innej publikacji tej samej autorki, „Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni”. W tym przypadku, poszczególne procedury i instrukcje zostały przypisane do każdego etapu procesu technologicznego, aby eliminować zagrożenia pojawiające się na danym etapie.

Parametry techniczne:

  • Symbol: HAC836.
  • Objętość: 200 str.
  • Format: A4.
  • Wydanie: 2004.
  • ISBN: 83-74260-03-3.
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt