Książka „Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka”
50,00zł
50,00zł
„Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka” mgr inż. Marek R. Zadernowski, ppłk lek. wet. mgr inż. Paweł Walęcik, kpt. lek. wet. Małgorzata Białłowicz, mjr lek. wet. mgr inż. Jacek Dybaś, mjr lek. wet. Janusz Stolarski, por. lek. wet. Magdalena Górecka
Publikacja zawiera zestawienie tematów, które umożliwiają kompleksową ocenę zakładu spożywczego z wielu perspektyw. Dotyczą one różnorodnych aspektów, począwszy od dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych, przez wymagania dotyczące produkcji i produktów, HACCP, elementy zapewnienia jakości, aż po kwestie związane z zagrożeniami bioterrorystycznymi.
Dodatkowo, w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, dzięki czemu czytelnik może skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, korzystając z dostarczonego materiału.
Prezentowane informacje mogą być przydatne zarówno studentom, przedsiębiorcom w branży spożywczej, jak i osobom pośrednio związanym z sektorem spożywczym, takim jak architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci i audytorzy.
Parametry techniczne: