Książka „Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – sklep spożywczy”

Cena netto:

    100,00zł

Cena brutto: 105,00zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: HAC896

Książka „Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – sklep spożywczy” Barbara Jackiewicz

Osoba zarządzająca sklepem spożywczym musi wprowadzać i przestrzegać zasad systemu HACCP. Aby móc opracować i wprowadzić te zasady, niezbędnym warunkiem jest przestrzeganie zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz higienicznej GMP/GHP, które zostały szczegółowo omówione w Poradniku dotyczącym Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP). Autorka, specjalistka ds. nadzoru nad żywnością w Państwowej Inspekcji Sanitarnej, w przystępny sposób, opierając się na przykładowym sklepie przedstawionym w Poradniku GMP/GHP, wyjaśnia, jak wprowadzić i przestrzegać zasad systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opis produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zobrazowane za pomocą konkretnych przykładów.

Parametry techniczne:

  • Symbol: HAC896.
  • Objętość: 74 str.
  • Format: A4.
  • Wydanie: 2004.
  • ISBN: 83-74260-04-1.
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt