Książka „Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – gastronomia”

Cena netto:

    100,00zł

Cena brutto: 105,00zł / szt.

Lista życzeń

Porównaj

Pytanie o produkt

Dostępność: 2-3 dni

Marka: ODDK

Kod produktu: HAC855

„Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP – gastronomia” Barbara Jackiewicz

Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, właściciel restauracji ma obowiązek wprowadzić i przestrzegać zasad systemu HACCP.

Autorka, będąca specjalistką z Państwowej Inspekcji Sanitarnej ds. nadzoru nad żywnością, w przystępny sposób, wykorzystując przykładową restaurację, omawia proces wdrażania i stosowania zasad systemu HACCP w branży gastronomicznej. Każdy etap wdrażania tych zasad, wraz z dokładnym opisem produktów, analizą zagrożeń oraz wyznaczeniem krytycznych punktów kontrolnych, został ilustrowany odpowiednimi przykładami.

Parametry techniczne:

  • Symbol: HAC855.
  • Objętość: 92 str.
  • Format: A4.
  • Wydanie: 2013.
  • ISBN: 978-83-7804-119-1.
  • Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

Ostatnie pytania

Zapytaj o produkt